1, 2, 3 - hallååå-hallååå-hallåååeeeh?! Te...

mms_img11490 (MMS)

1, 2, 3 - hallååå-hallååå-hallåååeeeh?! Testing! Försöker mobilblogga. Fotar min mat - i riktig blogganda! Eller ja. Mina pizzakanter. Och min glögg. Och en cedercitronkaka. Ingen pepparkaka. Hatar pepparkakor.


APPROPÅ HUMAN CENTIPEDE




DAGENS LOL

Bild tagen från fuckyeahsimsmeme. <3



She came in and slapped me, so I thought “Wow, she would make a great family pet.”
I’ve acquired ten more since then.


Vilka fantastiska människor det finns!
Undra förresten om det går att ladda ner någon Human Centipede-funktion till typ The Sims 3 Pets? Det skulle vara fantastiskt att sätta ihop alla pain in the ass-simmar till en enda simslig tusenfoting.

Haha..hah...hahahahahahahaha.


<--- MASSA NYTT I MENYN

Bland annat detta:




I'M STILL HERE

Shuuu mään shuuu!

  |<----------- OBS!!! OBS!!! OBS!!! Radavstånd. Dvs jag sitter vid en data-pata. OBS!!! OBS!!! OBS!!!

Ni har fått bevittnat ännu en längre frånvaro, men jag är bäkk ån trääkk. Åtminstone tillfälligt. Tänkte tidsinställa lite inlägg, som den high teciga människan jag är. Bra va?!

Lägesrapport:
Inget har hänt i Mandy's liv. Lever inte la vida loca, så att säga. Funderar dock väldigt mycket över vilken livsnödvändig funktion den här lilla grejen (dinglarn?) längst ner i gommen fyller?



WHOOOOOOAAAAAAAAH?! MÅSTE VETA !!!!!!!!

Och ja, i egenskap av föredetta naturelev borde jag ha kunskap om dinglarn. Men tror ni serri att jag lyssnade på lektionerna?! Man var väl ingen jäääla nööörd?!

LESSEN OCH ENSAM

Beklagar min frånvaro men jag har inget internet (FML). Händer inte så hemskt mycket. Jag sover, äter och jobbar. Jag har lärt mig två saker av attt flytta hemifrån. 1. Man blir glad av helt löjliga detaljer. Idag började jag nästan gråta av lycka när jag äntligen (!!!!!) inhandlade ett diskställ. Kommer med stor sannolikhet sailor moon-böla när jag installerar det i köket. 2. Jag blir deprimerad av att vara ensam. Det är så sjukt tyst i min lägenhet, trots att jag har musik från mobilen, tvn på och alla kranar sprutandes. Och jag är lessen tills jag träffar människor. Sååååå.... Ni kan väl smsa mig? /DESPERAT TJEJ SOM NÅS PÅ 070-4-EVER-ALONE.

BTW, SHEISSE AFFEN ÄR TYSKA FÖR SKITAPA

IKVÄLL SITTER TVN PÅ VÄGGENC FOLKZ! Så Mandy tänkte fira med cheezballz, julmust och Kick Ass. Dessvärre saknas några sladdar, så mina kvälssplaner ställdes hastigt och ytterst olustigt in. Sheisse affen! Så då övervägde jag att läsa Bert. Men alla böcker ligger i flyttkartongen längst in i hörnet och för att komma dit måste jag bestiga montañas de las ropas*. jag är ju inte ens så äventyrlig av mig. Sheisse affen! Då kom jag på't! Jag kunde ju sitta vid datorn. Men jag fivk genast rätta mig själv, jag har ju ingen dator. Eheehehhehehehehehe. Sheisse fakking affen !!!! Så nu klottar jag FML på väggarna med röda kritor, sen ska jag glögga till det i sängen med hjortronsglöggen, som jag egentligen hade tänkt spara till advent, innan jag somnar. Förlåt för avsaknad av optimism, humor och radavstånd. * spanska för typ "berg av kläder". [PLATS FÖR OMOTIVERAD BILD PÅ HÅKAN JUHOLT, DEN PAJASEN!]

LÄNGE LEVE FACEBOOK

Topp tre facebook-sidor som ni bör gilla


Plats tre: Justin John Bieber



"My name is Justin Bieber and it has been for 50 years, I am not some punk ass singer homosexual but because some little ass bandit has the same name as me I have to use my middle name. God dammit I'm a human and I have rights too.

Little girls please stop adding me I am not that little punk ass bitch and stop trying cause he likes dick.

I am Justin Bieber, 50 year old carpenter from Ohio. I currently live in Maine. I like prostitutes, booze and cigarettes. FUCK KIDS."

Plats nummer två: Tengil



Plats nummer ett: Det blev ingen CD




SEXIII ÄZZ MADDERFAKKER



Dagens LOL hittas här.

Mandy skakar på huvudet och suckar. Och sen skrattar jag.

MAN ÄR ELIT 24/7

Min klocka fungerar inte längre då batteriet har dött (r.i.p.). Så jag ställde om den...



..till 13:37.

FYLLERAPPORT (FRÅN DATOR!!!!!! WEEEHOOOO!!!)

Ouff. Jag har druckit för mycket kolsyrad alko och är helt äckligt jävla mätt. Är typ i koma. Och min utstyrsel för aftonen är tämligen jätteopassande för detta tillstånd. Jag har strumpbyxor (som blev tajtare och tajtare för varje öl), klänning med markerad midja (som blev tajtare och tajtare för varje öl), shorts under det (för att inte visa röven när jag rör mig, klänningen är kort.... och som blev tajtare och tajtare för varje öl, ah!) och skärp (som satt åt som fan även utan öl).

Nu sitter jag med strumpbyxorna vid anklarna, shortsen nere vid låren, klänningen uppvikt ovanför extrem-put-jag-är-nästan-gravid-magen, och skärpet är slängt. Ändå vill jag spy. Av mättnad. WHOA.



Googlade på "mätt".

Iaf (världens värsta förkortning, förutom "utg ikv?"). Jag har varit på party ikväll.

Partyt's sämsta: MÄTTMAGEN! OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Party's bästa: Jesper tillagade rotfrukter kokta i öl/vin/övrig dryck som fyllekäk. Och jävlariminfågelholk vad gott det var!

Party's mest otippade: Rotfrukterna smakade inte alls öl/vin/övrig dryck. Bara rotfrukt.



Påtal om rotfrukt:


SLITER MITT HÅR

Mandy har varit för organiserad i sin flyttpackning. Jag vet nämligen att jag la min rakhyvel nånstans jävligt smart,c men jag har liksom glömt hur jag tänkte då. FML. Vilka alternativ återstår? Noppa?!?!?! WTF?! Eller au naturale á la julia roberts. tacksam för alla sorters husmorstips.

LÄGESRAPPORT FRÅN EDER MANDY

Tjuuu bruusher! Ni är femti stycken nu. Jävlar va gött! Bra smygstart på det som komma skall. För vi ska växa. Som en jävla sektjävel. Fast på ett bra sätt. Och jag ska bli eran Moses David*. Det här är bara en snabb lägesrapport. Är för tillfäller en datorlös stackars sate och blogg.se vägrar att unna oss androidare en app. Så det blir inga feta effekter eller bilder. Eller radavstånd för den delen heller. FML. Men jag sitter inne på material. På lördag våldgästar jag min hövding-pappa och då ska jag gå lös på hans dator. Var så säkra! Om jag hade kunnat lägga upp bilder hade jag definitivt prioriterat en bild på min mikro. Den har en inbyggd jävla brödrost. WHOOOOOAAAA?!?! Det var allr Fuck off /Eder * = sektledare i sekten Familjen. Wikipedia, googla och youtubea och häpnas! Sjuka grejer.

ME GUSTA

Inlägg nummer två i vår följetong Att lära känna Mandy.

Även denna gång blir det en lista.

Saker jag tycker om (inspirerad från foton på min mobiltelefon):

Plats nummer sju: När man får fina lappar på jobbet

 

Plats nummer sex: När man går in på en toalett och förväntar sig en toastol, men finner två



Plats nummer fem: Britta Lundin



Speciellt när hon är nästan naken.

Plats nummer fyra: Får man skratta åt det här-boken



Plats nummer tre: När min kattunge Kissie är nyopererad och måste ha tratt på sig (och dessutom är jättejättejättesnabb)



Plats nummer två: Cheez ballz



har seriöst fem bilder på cheez ballz på min mobiltelefon. den här kvinnan gillar sina cheez ballz.

Plats nummer ett: Den här killen a.k.a. ZuperZländan



Han blev påkörd av en bil men fortsatte ändå att kräla fram på vägen. (Krälar sländor? Äh, I don't give a fuck!!!!) Sen blev han påkörd igen, så att ena vingen smetades fast i asfalten. TROTS detta överlevde han och spenderade de närmsta minuterna med att försöka slita sig loss. Vilken kämpe! Man blir ju tagen!

...den här bilden är dock tagen när han dog.
RIP.

BUSSBETRAKTELSER

Tillåt mig inviga en ny kategori, med samma namn som rubriken utropar, med denna konversation som utspelade sig på bussen häromdagen.

Man, 60 år: VACKRASTE TJEJEN MED VACKRASTE HÅRET!

Mändy, lyssnar på musik och låtsas för tillfället att jag är med i en musikvideo: *tittar ut genom fönstret*

Man, tar tag i mig och ropar: JA, DET ÄR SÄKERT ATT DITT HÅR ÄR DET FINASTE JAG SETT! TA ÅT DIG! JAG SLÅR VAD OM ATT DET ÄR LIKA VACKERT NÄR DU ÄR FEMTI ÅR!

Mändy, vill utropa ett uppriktigt WTF?!: Tack!

Man: Gillar du Eric Saade? Tycker du att han är snygg?!?!?!

Mändy, artig: Nej.

Man, jävligt chockad över mitt svar: VAAAAAAA?! Jamen då måste du se honom när han spelar i Birsta i december. Han ska tydligen vara snygg när man ser honom på riktigt.

Mändy: Ja, vi får åka ut till Birsta dårå!

Man: Vilka snygga skinnshorts du har! Och vilken fin skinnjacka! En riktig kvinna bär läder.

Här slutar konversationen med att jag skrattar i bussfärdens resterande minuter och sekunder, varpå jag kliver av bussen och snavar över mitt ena skosnöre.




BARA EN LITEN NATTNOTIS

Mandy flyttar ur boet imorgon. Jag ska på en dag transformeras från bonnjänta till citykatt. Det är självfallet GRANDE! (uttryck snott av Niklas på jobbet. han använder det dock när han ser en snygg tjej äta pizza som han har bakat........?!)



Helt omotiverad bild på den första bearnaise-såsen som inte skar sig när jag gjorde den.


DET HÄR ÄR MANDY



Ameh, tjuuuu rå!

Begynnar en ny kategori. Här samlas alla inlägg som är Jag personifierad.

Jätteskitabra va?!

KONSTEN ATT FÅ PÅ SIG LIKADANA STRUMPOR



Nej. Jag lyckas aldrig.

SEKT-BARN

Påtal om min syster.
Häromdagen taggades jag och min lillasyster på en bild på facebook. Nämligen denna:



Jag har så många frågor kring denna bild.

1. Har jag vuxit i en sekt som jag på något vis har förträngt?
2. Varför köpa TVÅ upplagor av en skjorta av detta slag?! Helt oförståeligt.
3. Varför lugg och rak page?
4. Hade jag tränat in den där posen? (i såna fall hatar jag mitt barnajag) 

(fråga 1-3 riktar sig till min kära moder)

Två plus:
+1 Vi var trots allt söta.
+2 Jag tog på mig ett pärlhalsband.
Det måste ha stuckit mamma rejält i ögonen eftersom att hon ville klä oss identiskt. HA-HA! Det får mig att känna mig rebellisk för första gången i mitt 20-åriga liv (såhär 15 år senare...)

...vilket genast får mig att känna mig tragisk.






FML

ARMBRYTERSKAN FRÅN ENSAMHETEN

Jag har aldrig varit ett fan av dokumentärer (förutom Catfish, såklart! se den!), men när jag var typ 13 såg jag "Armbryterskan från Ensamheten".

Den handlar alltså om Heidi Andersson som är flerfaldigt världsmästare i armbrytning. Ganska bad ass tjej, titta bah:



Ännywäjz. Efter att jag hade sett denna dokumentär blev jag verkligen jättepeppad på att bli armbryterska. Min lillasyster likaså. Vi ville också få biffiga armar och slå killar i armbrytning. Så vi satte igång med stenhård träning..

.. som jag gav upp efter sisådär ½ totalt misslyckad armhävnig (sport har sällan varit min starka sida) (jag har inte heller lyckats med en enda armhävning sen dess. true story!). Min syster besatt dock ett större självförtroende. Hon slängde sig ner på golvet och började göra 100 situps (?!?!?!?!?!?!?!!!!). Visserligen en ganska stor bedrift för en 11-åring, men WTF?! Situps?!

Här kommer en onödig poängtering: Ingen av oss blev armbryterskor.

Och ingen av oss blev särskilt biff heller. Bildbevis:



(försökte dölja hur blek jag är med coola effekter. gick sådär. min hud går fortfarande i samma nyans som badkaret.)

MANDY POSERAR

Det här med poser, hörrni. Jag gillar det inte. Jag hatar verkligen när någon tar fram en kamera. Verkligen så ocoolt och inte LOL över huvud taget!

MEN ni ska få en liten samling Mandy-poser. Som ni kan spara i en mapp på data-patan för framtida frivilligt bruk.

Först ut har vi Metal-Mandy.



(här med keps ovanför hatten. väldigt sommaren '11)



Sen har vi en ständigt återkommande klassiker, P.E.D.*-Mandy



(<--- där är jag, längst till vänster, med tre mer vana posörer.)







Sen så har vi denna. Dock oklart om det är en pose, eller om det bara är för många öl.



Här är bara en bild där jag cyklar. (Ville flika in den någonstans.) Cykel-Mandy

 

Och slutligen, den färskaste av dem alla. Trolol-Mandy




*P.E.D. = Pussy Eater Deluxe


CLOSING TIME

Låt mig begynna med ett citat från one of my closest girls, Snoop Dogg himself:

"If it's flipping hamburgers at McDonald's, be the best hamburger flipper in the world. Whatever it is you do have to master your craft"

Deep shit, som jag brukar säga. Citatet tilltalar mig lite extra. Jag flippar ju inte burgare, men jag bakar pizza. Close enough.

Imorgon planerar jag att entra pizza-köket med denna positiva inställning á la Snoop Dogg.  Det kan behövas, för imorgon vankas det personalfest...inte på mitt jobb, men på någon annans...på en arbetsplats med en miljon anställda...som alla tycker om pizza....som jag ska baka åt dem.

:) :) :) :) :)))) :):)) :))))) :) :) :) :))) :) :) :)) :))))))))) :):):):))):):)):):) :):):):):) :))))

.......

xD

Gissa om jag inte tänker göra dem besvikna! Faktum är att det kommer bli succé, med tanke på min nyfunna positiva inställning! Thanks Snoopish!

Påtal om succé och my closest girls
Den här bilden är great sucess






OPERATION KALASPUFFSKISS

Ibland när jag har kissat luktar det kalaspuffar. Och varje gång blir jag helt WHOA?! och lite... lycklig (?).

Folk pratar aldrig om kalaspuffskiss. Det får mig att undra WHYYYYY?!

Jag vet att jag inte är någon övernaturlig varelse på grund av detta. För jag är inte helt ensam om det. I högstadiet vill jag minnas att två tjejer i min klass diskuterade detta i omklädningsrummet på gympan. Alla tyckte att det lät helt fucked up, utom jag.

Förvisso var dessa tjejer tämligen IQ-befriade. Kanske kommer min intellektuella nivå att jämföras med deras hädanefter, men det är en risk som jag är villig att ta.

Vet inte vart jag vill komma....eller jo, det vet jag! (Varför låtsas jag?) Jag vill att kalaspuffskiss ska bli ett accepterat och känt fenomen. Jag vill kunna ta upp detta som ett ämne i en diskussion i filosofisk anda utan att jämföras med retarderade individer.

Så vad göra? Snälla säg att ni vet vad jag pratar om. Går under annars.

 

han vet vad jag snackar om.

AWASA POA*

Det är möjligen dags att lära känna Multitasking Mandy.
Ovannämnda tycker att vi mjukstartar med en lista.

Fem saker Mandy tycker mest om att göra när hon har tråkigt:

Plats numero fem: Äta cheez ballz.

Plats numero fyra: Tala ytterst begränsad spanska/engelska/tyska/simlish/esperanto med sig själv, eller till döva öron. Vanligt använda fraser: Dónde está  mi  libro?, yo mah niggah, sheisse affen!, sol sol, mi perolas esperanto. etc.

Plats numero tre: Sitta uppe till fyra på morgonen och redigera Mufasa. Och sen skratta.

heheh

Plats numero två: Kommentera random bloggar med meningar som denna: "Hej, var det inte du som var med i Wild Kids? :D har du fortfarande kontakt med någon från Lejonen? p&k /WK-fan"

Plats numero ett: Läsa fuckyeahsimsmeme.tumblr.com.












*Simlish för: "Jag är uttråkad"


LORDIE VOLDIE

Ni vet då man är sådär übertrött så man är för trött för att somna men för pigg för att ha alla barn i Saaben?! Så trött är jag idag. Och varje gång denna trötthet infinner sig hamnar jag alltid i någon sorts trans där jag stirrar på en punkt jättejättejättelänge, tills jag inser att jag inte längre stirrar utan skelar.

Det är skitjobbigt. För jag får liksom ångest. Hur länge har jag skelat?! Har någon sett mig skela?! Har någon främling skrivit en facebookstatus om ett skelande blockmongo på bussen nyligen?! Handlade den statusen om mig?! Är jag ett skelande blockmongo?!

Det här händer mig ganska ofta. Att jag skelar omedvetet. Det är ett handikapp jag har.

Påtal om blockmongon: idag var Lord Voldemort in på pizzerian där jag jobbar. Han ville köpa HP Sauce.

-



Tyvärr var det slut. Han blev fett less:



ÅH JUSTJA!

Du följa min blogg med Bloglovin, elluuur?!

UNO

Tanken var att mitt begynnande inlägg skulle bli något episkt och i allegro-tempo, men ibland kommer livet emellan.

Björn Ranelid ska alltså deltaga i nästa års melodifestival, med ett stycke som kallas "Mirakel". Förvirrningen jag upplever i detta nu är total.  Det är bara så fel. Typ som att Lars Winnerbäck skulle byta image och bli en Sture-P:are. Jag är vilsen.

Lite bakgrundsfakta till min förtvivlan. Männen i mitt liv är och har varit min fader, min morfar, Thomas Di Leva, Wild Kids-Ola, Per Oscarsson och så Björn Ranelid. En skara tillsynes trygga och bra gubbar att se upp till. Sedan kom det fram att Thomas Di Leva hade misshandlat sin fru och att Ola Lindholm lekte med knark. Per Oscarsson chockade inte med skandaler, men han dog (übersorgligt! R.I.P.). Tre helt osannolika nyheter som lekte med mitt lillhjärta. Och så har jag motvilligt fått acceptera att dessa nyheter är (mer eller mindre) faktum.

Tillsammans med pappa och morfar har Björn Ranelid stått för trygghet mitt i dessa vågor av tumult och förtvivlan. Han har alltid varit densamme.

..tills idag. Helt plötsligt ska han bidra till "den största sensationen i Melodifestivalens historia". Vad är det att stoltsera med?!

En del av mig dog ikväll och imorgon kliver jag in i den första av krisens första stadier - förnekelse.

Jag tror inte att det är mer än rätt att avrunda med denna melodi.



(och snälla ignorera att det är ett Bingolotto-klipp. musikvideon hade ju varit det optimala för att beskriva min sinnestämning, men vi har ju redan konstaterat att det inte är min dag idag.)


FÖRSTA AV ALLA!

Hej Amanda!
Blir det fint? Jag tycker det. Lite chick sådär. Precis så som du är.

PUSS

/The blogcreator

RSS 2.0